Ryba na talerzu
Nowa publikacja pt.
Ryba na talerzu. Przepisy regionalne
W
najbliższy piątek 26 września podczas
festynu pn. NIEDOWIA RY-BY TÓW na bytowskim rynku będzie
można otrzymać bezpłatną publikację z przepisami regionalnymi na potrawy rybne.
Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy podzielili
się z nami i przekazali nam swoje sprawdzone przepisy kulinarne. W publikacji
znalazły się przepisy: Bernadety Grzonki z Dąbia /agroturystyka/, Sylwii
Laskowskiej z Bałamątka /agroturystyka „Nadmorski las”/, Elżbiety Szewczak z
Jasienia, Krzysztofa Borzyszkowskiego z Somin /Restauracja „Przystań Somińska”/,
uczniów Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych
z Zespołu Szkół Ekonomiczno-Usługowych im St. Staszica w Bytowie, Centrum Międzynarodowych Spotkań z
Tuchomia, Juranda Rozwadowskiego z Krzyni, Koła Gospodyń Wiejskich z Trzebiatkowej,
Zofii
Urszuli Durawa z Borzytuchomia, Sabiny Solarczyk z Bytowa, Iwony i Bogdana z
portalu www.gotujemywdomu.com,
Marioli i Rafała Szyców /www.domkinadstawem.pl/,
LGD Partnerstwo Dorzecze Słupi.
Publikacja współfinansowana
przez Unię Europejską ze środków finansowych Europejskiego Funduszu Rybackiego,
zapewniającą inwestycje w zrównoważone rybołówstwo oraz dotacji gminy Bytów.